Hai să Discutăm!

Stilul este ceea ce faci tu

„Bine ati venit la magazinul nostru online, unde oferim solutii complete pentru orice proiect de bricolaj si gradinarit. Ne mandrim cu o vasta selectie de scule si unelte de calitate, perfecte pentru a-ti transforma visul tau in realitate. Livrarea rapida la domiciliu iti permite sa economisesti timp si sa te bucuri de rezultatele muncii tale, in confortul propriului tau camin. Alatura-te comunitatii noastre de clienti multumiti si descopera cat de usor poate fi sa iti transformi casa si gradina in locul perfect pentru tine.”

Cine suntem noi?

„Suntem o echipa dedicata de experti in domeniul sculelor si uneltelor pentru casa si gradina. Cu o pasiune comuna pentru acest domeniu, ne-am unit fortele pentru a oferi clientilor nostri cele mai bune produse si servicii disponibile pe piata. Ne mandrim cu o cunoastere profunda a produselor noastre si intotdeauna suntem disponibili sa oferim sfaturi si recomandari personalizate. Ne dorim sa fim partenerul tau de incredere in toate proiectele tale de bricolaj si gradinarit.”

Misiunea noastră

„Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri produse si servicii de calitate, la un pret accesibil. Dorim sa simplificam procesul de achizitie al sculelor si uneltelor pentru casa si gradina, prin oferirea unui magazin online accesibil si usor de utilizat. Ne straduim sa oferim un suport excelent clientilor, astfel incat fiecare interactiune sa fie placuta si satisfacatoare. Suntem dedicati sa ne imbunatatim constant produsele si serviciile, astfel incat sa ramanem lideri in domeniu si sa oferim solutii de calitate pentru fiecare proiect de bricolaj si gradinarit.”

Fondator

Voaides Florin

„Fundatorul magazinului IDESLINE, Este firma IDES-Online Trading SRL, este un om ambițios și pasionat de produsele sale. Acesta oferă o gamă variată de scule și unelte pentru casă și grădină, precum și electrocasnice mici, atât pentru utilizatorii individuali, cât și pentru revânzători și meseriași. Cu o atenție deosebită pentru calitate și un serviciu excelent, acesta oferă clienților săi soluții complete pentru orice proiect de construcție sau reparare.
Pe lângă produsele de calitate, IDES-Online Trading SRL oferă și oferte speciale pentru clienții săi. Acestea se reflectă în prețurile competitive, garantiile extinse și suportul tehnic, toate acestea făcând din magazinul IDESLINE un partener de încredere pentru orice proiect de acasă sau la birou.
Fundatorul acestui magazin a înțeles importanța achiziției de produse de calitate pentru clienții săi și a investit în oferirea celor mai bune soluții pentru acasă și gradină. Acest lucru se reflectă în fiecare produs pe care magazinul îl vinde și în satisfacția clienților săi.
Dacă sunteți în căutarea unui partener de încredere pentru proiectele dvs. de acasă sau la birou, IDESLINE este alegerea perfectă. Cu produse de calitate și servicii excepționale, acesta vă va oferi siguranța și confortul de care aveți nevoie pentru a finaliza orice proiect cu succes.”

Cu Stima si Respect: IDESLINE

Follow @idesline

Fii alături de noi si nu pierde ofertele zilnice.


Descoperă ce ai nevoie pentru Bricolaj ⇲

Condiții generale pentru clienții tbi bank


 

Shopping Cart
Scroll to Top